top of page

ჩვენ შესახებ

ნახატი .png

 ღვინის სკოლა „კაბისტონი“ დაარსდა 2015 წელს. მისი დაარსების მიზანია, შეასწავლოს ღვინის მოყვარულებსა და ტურიზმის სფეროში მომუშავე ადამიანებს ღვინის კულტურა და ისტორია, მევენახეობა-მეღვინეობის საწყისები, ღვინის სწორად დაგემოვნება, ღვინის ზადი, არომატები და გემოვნური თვისებები, ღვინის შეფასება და კერძთან შეხამება, სერვისი და ქართული გასტრონომიული კულტურა.

 ღვინის სკოლა „კაბისტონის“ ძირითადი სასწავლო კურსია „ღვინის მცოდნე“, კურსის ხანგრძლივობაა სამი თვე. კურსზე მიღება ხორციელდება წელიწადში ორჯერ: გაზაფხულსა და შემოდგომაზე. კურსის გავლის შემდეგ, წარმატებულ კურსდამთავრებულებს გადაეცემათ სერთიფიკატები.

 ღვინის სკოლა „კაბისტონმა“ დაარსებიდან დღემდე განვითარების სხვადასხვა ეტაპი გაიარა. ერთ–ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ეტაპი იყალთოს ქვევრის პირველ სკოლა-აკადემიასთან თანმშრომლობაა, სადაც ღვინის სკოლა ყოველ ზაფხულს განახორციელებს მოკლევადიან სასწავლო კურსებს, სახელწოდებით „შაბათ-კვირის საზაფხულო სკოლა“. გარდა აღნიშნული კურსისა, ღვინის სკოლა ახორციელებს სხვადასხვა მოკლევადიან კურსებს, როგორიცაა:  გასტრონომიული გიდი, ბიო და ორგანული მევენახეობა-მეღვინეობა და სხვ. მოკლევადიანი კურსების შესახებ ინფორმაცია შეგიძლიათ მიიღოთ ჩვენს facebook გვერდზე.

 

  ღვინის სკოლა „კაბისტონი“ ასევე წარმატებით თანამშრომლობს  ასოციაცია „ქართულ ღვინოსთან“ და სხვადასხვა ღვინის მარანთან, რომლებიც ჩართულნი არიან ღვინის განათლების პროცესში და ხელს უწყობენ ჩვენი მსმენელების განათლების ამაღლებას.

 2016 წელს, კი ღვინის სკოლის დახმარებით დაარსდა ახალი კომპანია "კაბის ტონი", რომელიც შეზღუდული ღვინის წარმოებაზეა ორიენტირებული. 

ჩვენი გუნდი

ჩვენი გუნდი

IMG_20230512_135126_edited.jpg
  • Facebook - White Circle

ქეთი ჯურხაძე

ღვინის სკოლა კაბისტონის დამფუძნებელი, ღვინის საერთაშორისო ექსპერტი, დეგუსტატორი

291014184_5292015014178750_6861129450334002291_n_edited.jpg
  • Facebook - White Circle

ირმა მდინარაძე

მევენახეობა, მეღვინეობის პროფესორი, ღვინის ეროვნული სააგენტოს თანამშრომელი, ამპელოგრაფი;                   ჯიღაურას კვლევითი ცენტრის, მევენახეობის მთავარი სპეციალისტი. ექსპერტი

 

კურსის თემა:

ვენახის მოვლა და ვაზის მავნებელ - დაავადებები.

  • Facebook - White Circle

ლაშა ყურაშვილი

ჯი-თი ენელოჯიკა, ღვინის დამხმარე მასალებისა და მეღვინეობის მცირე და მსხვილი საწარმოთა, ტექნიკური აღჭურვილობის, გაყიდვების დეპარტამენტის უფროსი.

 

კურსის თემა:

მეღვინეობის მცირე და მსხვილი საწარმოთა ტექნიკური აღჭურვილობა

  • Facebook - White Circle

ანზორ ახვლედიანი

ღვინის მარანი "ფერაძე"-ს მეღვინე ტექნოლოგი 

 

კურსის თემა:

ქვევრი, როგორც არამატერიალური კულტურული მემკვიდრეობის ძეგლი;

ქვევრის მოვლა, ადათი წესი და რეალობა

  • Facebook - White Circle

ეკატერინე ჯავახია

შუხმან ვაინს ჯორჯიას საერთაშორისო გაყიდვებისა და მარკეტინგის დირექტორი

 

კურსის თემა:

ღვინის მარკეტინგი და საერთაშორისო  ბაზრები

149628034_3760033157395691_5030325029279143465_n.jpg
  • Facebook - White Circle

მაკა მდინარაძე

საქართველოს გარემოს დაცვისა და სოფლის მეურნეობის სამინისტროს, სსიპ სურსათის ეროვნული სააგენტოს, თბილისის საქალაქო სამსახურის, უფროსი ინსპექტორი

 

კურსის თემა:

მარნის ჰიგიენა და სურსათის უვნებლობა, HACCP  და მისი სტანდარტები

61697124_10217417279617708_3655729441977401344_n_edited.jpg
  • Facebook - White Circle

ზურაბ ნადარეიშვილი

საერთაშორისო ბიო მასირთიფიცირებელი კომპანია CAUCASCERT-ის ხარისხის მენეჯერი, ექსპერტი.           

 

კურსის თემა:

ბიო-ორგანული მევენახეობა და მეღვინეობა;

ბიოსერთიფიცირების ეტაპები     

  • Facebook - White Circle

გიორგი ქორიძე

შპს" ლაბოენოლოჯიკას"

ლაბორატორიის გამგე,  ქიმიკოსი.

კურსის თემა:

ღვინის ხარისხის კონტროლისათვის საჭირო ქიმიური ანალიზები

355359000_2353770928116726_2690620616083300535_n.jpg
  • Facebook - White Circle

თინათინ ჯაჯანიძე

შპს "ირმა ჭანტურიას სახელობის, ღვინის ლაბორატორიის" დირექტორი, პროფესორი. საქართველოს სადეგუსტაციო კომისიის სრულუფლებიანი ჟიურის წევრი. 

 

კურსის თემა:

ღვინის ზადი და დაავადებები,

გამომწვევი მიზეზები და პრევენცია; 

438088996_10210952217759251_8911014320996140926_n_edited.jpg
  • Facebook - White Circle

ეკატერინე ბუხრაძე

შპს "ირმა ჭანტურიას სახელობის, ღვნის ლაბორატორიის" ექსპერტ-სპეციალისტი, საქართველოს სადეგუსტაციო კომისიის  სრულუფლებიანი ჟიურის წევრი. 

 

კურსის თემატიკა:

ღვინის სერთიფიციერბა და ღვინის ნაშთების წარმოება

 

127080116_1521494541374320_3060741032912955251_n_edited.jpg
  • Facebook - White Circle

გიორგი თევზაძე

CRUSH 525 და  მეღვინეობა Tevza-ს დამფუძნებელი და მეღვინე

კურსის თემატიკა:

რთველის მენეჯმენტი და ღვინის დაყენება, დამუშავება და ჩამოსხმისთვის მომზადება, ჩამოსხმა-დასაწყობება.

412962503_1039369050593249_637992729755769822_n.jpg
  • Facebook - White Circle

საბა ქიტიაშვილი

შპს სფრინგ ფილდსის დამფუძვნებელი/მეღვინე სერტიფიცირებული სომელიე, ენოლოგი მევენახეობა- მეღვინეობის მაგისტრი.

კურსის თემატიკა:

ტკბილი და შემაგრებული ღვინოების წარმოება და დეგუსტაცია

441902342_122193573932006245_5855230153447909858_n_edited_edited_edited_edited.jpg
  • Facebook - White Circle

ნიკა კანდელაკი

CRUSH 525  დირექტორი

კურსის თემატიკა:

მზა პროდუქციისათვის  ექსპორტისა და შიდა ბაზრის  დოკუმენტაციის მომზადება.

bottom of page